Tennisschool First Point

De tennislessen op onze banen worden verzorgd door Tennisschool First Point.

Tennisschool First Point
Kinderdijkstraat 75-II
1079 GE Amsterdam
www.tennisschoolfirstpoint.nl

Je kunt je voor de tennislessen aanmelden op de site van Tennisschool First Point:

Inschrijving Tennislessen Tennisschool Firstpoint

De lessen zijn alleen voor TVR-leden.
MOCHT JE NOG GEEN LID ZIJN EN WIL JE LES, DAN DIEN JE EERST TE INFORMEREN BIJ TVR OMTRENT MOGELIJK LIDMAATSCHAP EN JE DAN PAS OP TE GEVEN BIJ DE TENNISSCHOOL!

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Steffen Buskens: info@tennisschoolfirstpoint.nl.

Het is ook dagleden van TVR toegestaan deel te nemen aan lessen van First Point in de avonduren en in het weekend, maar er dient dan wel 3 euro extra baanhuur aan TVR betaald te worden per les.

TRAINER ADJA
Op de uren dat Tennisschool Firstpoint GEEN les geeft, kan het zijn dat er getraind wordt met een trainer die geen deel uitmaakt van de tennisschool. Zijn deelnemers zijn bij het bestuur bekend en vormen een select groepje van maximaal 15 personen. Deelnemers van deze trainer kunnen NIET trainen op de uren dat de tennisschool lesgeeft en kunnen ook alleen getraind worden op baan 4. Het is niet toegestaan om bij deze trainer te trainen buiten dit groepje om. De deelnemers van deze trainer kunnen gezamenlijk maximaal 20 uur per week trainen. Buiten de training om, kan Adja vrij spelen met elk van deze leden van deze groep zonder les te geven en met max 4 ballen.

(c) TVR Amsterdam