Seizoensopening verschoven naar 23 maart!

Beste tennissers,

De Russische Beer is dan wel verdreven, maar hij is kennelijk zijn staartje vergeten, want dit weekend gaat het OPNIEUW flink vriezen met temperaturen van -4 en -5 en maandag zelfs -6. Dat betekent dat er komende week echt nog niet gespeeld MAG worden op onze tennisbanen. Want dat is zowel funest voor de baan als slecht voor de benen.

Het bestuur heeft daarom besloten om de seizoensopening met een week te verschuiven in de hoop dat met de 21e maart ook echt de lente zijn intrede gaat doen.

Zondag aanstaande overdag is de club wel geopend voor de gezelligheid, maar een lekker partijtje ballen moet helaas dus nog even wachten.

Graag zien we iedereen vanaf de 23e maart weer fijn op de club en vergeet niet de 29e maart de Algemene Ledenvergadering bij te wonen. In een aparte mail krijgt iedereen nog de agenda daarvoor.

NB: Er wordt op dit moment nog even druk gesleuteld aan updates van het online reserveringssysteem, dus die is even uit de lucht om het bij de opening uiteraard weer helemaal fris en ververst te hebben.

De vriendelijkste groeten,

Bestuur TVR

(c) TVR Amsterdam