Tossen

Tossen

Op vrijdagavond van 19.00 tot 22.00 uur en zondagmiddag 12.00 tot 15.00 uur kan men gratis tossen (ook Dagleden!).

Hoe werkt dat?

Er zijn drie banen gereserveerd voor de toss en iedereen kan meedoen, ongeacht niveau. Er wordt in eerste instantie gedubbeld, dus vier personen per baan, maar als niet alle banen gevuld zijn en er blijven twee spelers over, kan er ook gesingled worden. Je kunt komen binnenlopen wanneer je wilt en je melden voor de toss bij de barmedewerker. Van hem/haar krijg je een nummertje. Elk half uur wordt de samenstelling van de spelersgroepen gewisseld. De nummers 1 t/m 4 spelen op baan 1, de nummers 5 t/m 8 op baan 2 en de nummers 9 t/m 12 op baan 3. De oneven nummers spelen tegen de even nummers.

Regels:

Als er mensen zitten te wachten, dan mogen zij het eerstvolgende half uur de baan op en moeten er eventueel mensen die net gespeeld hebben een half uur wachten voordat ze weer kunnen meedoen. Diegene die het meest gespeeld heeft, gaat het eerst van de baan af. Dit alleen bij meer dan 12 toss-spelers uiteraard.

Er wordt gespeeld volgens de verkregen nummers; er worden niet zelf groepjes samengesteld.

Je kunt na het halve speluur niet blijven staan in die samenstelling. Er worden opnieuw nummers uitgedeeld en er wordt gespeeld volgens die nieuwe indeling.

Er wordt gestopt op signaal van de barmedewerker. Er worden dan geen games meer afgespeeld.

Er wordt elk half uur gewisseld, ook al was je later en sta je net tien minuten te spelen…

 

 

 

(c) TVR Amsterdam