Ledenpas / clubcard

We zijn de afgelopen maand in de kantine begonnen met het uitgeven van de tennispassen. Ieder clublid van TVR moet een tennispas/ clubcard bezitten. Deze is bedoeld als identificatie om te mogen tennissen en is tegelijkertijd een handig en effici├źnt betaalmiddel in onze kantine.

Bij gebruik van deze pas krijg je 10% korting op al je barbestellingen ALLEEN HET EERSTE SEIZOEN T?M HALF OKTOBER 2018. Veelvuldig gebruik van de pas bespaart onze club bovendien veel geld op PIN-transacties bij onze bank. Ook zal voor ieders veiligheid het gebruik van contant geld afgeschaft worden.

Op de tennispas/ clubcard staat geen naam en foto, maar hij is wel persoonsgebonden NADAT JE DEZE ONLINE HEBT GEREGISTREERD. We vragen daarbij alleen om je naam en e-mailadres in te vullen. Dit mailadres is puur en alleen voor intern clubgebruik, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het verspreiden van persoonsgegevens.

– De tennispas/ clubcard graag online aanmelden bij mijnkniponline.nl:

– Kijk op de visuele handleiding voor INSTRUCTIE of kijk op de papieren handleiding die je hebt gekregen bij het in ontvangst nemen van de clubcard/ ledenpas.

– Na 15 mei is deze clubcard je BEWIJS van lidmaatschap.

– Met deze tennispas kan je direct profiteren van 10% KORTING op ons gehele barassortiment t/m half oktober 2018 en onze barmedewerkers kunnen er op zien welk soort lidmaatschap je hebt bij TVR (volledig lid, daglid, jeugdlid enzovoort).

– Bij VERLIES van een geregistreerde clubcard hoef je niet bang te zijn dat je het geld kwijt bent. Het geld staat namelijk niet op de pas zelf, maar op een persoonsgebonden rekening bij onze club. Verlies is dus een kwestie van de pas BLOKKEREN en een nieuwe aanvragen bij TVR.

Heb je de tennispas/ clubcard nog niet in huis, kun je deze ophalen in de Kantine.

Hieronder in plaatjesvorm de stappen voor registratie:

(c) TVR Amsterdam