Lidmaatschap en tarieven

Tennissen bij TVR

Wij bieden tennis aan op vier banen op het Winterdijkplein in de Rivierenbuurt te Amsterdam. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een gezellig en sportieve club met ruim 650 leden, jong en oud.

OP DIT MOMENT IS ER EEN LEDENSTOP VOOR EENIEDER VANAF 16 JAAR! DE WACHTLIJST VOOR SEIZOEN 2019 IS OP 15 JANUARI GEOPEND. GA NAAR ONZE HOMEPAGE OF NAAR ONZE FACEBOOKPAGINA VOOR DE LINK.

JEUGD TOT 16 JAAR KAN ECHTER ALTIJD TOETREDEN TOT DE CLUB. Vul het inschrijfformulier voor de jeugd t/m 16 jaar in of stuur een mailtje naar info@tennisrivierenbuurt.nl.

Als je je opgegeven had voor de wachtlijst 2018 en wilde je blijven wachten op een Volledig lidmaatschap in 2019 en heb je daarover een mail ontvnagen, dan had je de kans t/m 31 augustus 2018 te reageren. Daarna verviel je plek voor Volledig Lidmaatschap en gaat de plek door naar de volgende op dat wachtlijstje van 2018.

Opzeggen kan aan het eind van het seizoen, uitsluitend per e-mail op info@tennisrivierenbuurt.nl TOT UITERLIJK 31 DECEMBER. Je dient je lidmaatschap dus voor die tijd opgezegd te hebben. Na deze datum word je namelijk voor het dan komende seizoen gewoon als lid beschouwd en zal de contributie ook afgeschreven worden. Restitutie is dan niet meer mogelijk.

Als je lid bent van Facebook, kun je ook onze pagina ‘liken’. Al het laatste nieuws is daar als eerste te zien: https://www.facebook.com/tennisrivierenbuurt

 

Tarieven 2019

Volledig lidmaatmaatschap  € 125,00

Daglidmaatschap  € 75,00

Volledig-jeugd t/m 16 jaar € 75,00

Dag-jeugd t/m 16 jaar € 45.00

Donateur (vanaf) € 10.00 – Je krijgt dan alle nieuwsbrieven per e-mail en bent welkom op de TVR-feesten.

 

Als Daglid kun je op doordeweekse dagen tot 19.00 uur spelen.
Dagleden kunnen wel in de avonduren en in het weekeinde meespelen met volledige leden tegen een introducé(e)tarief van € 6.00 per uur, te voldoen in de kantine. Zonder introductie door een Volledig lid, betalen Dagleden € 8.00 per uur voor een baan in de avonden of weekenden.
Jeugd-dagleden betalen € 3.00 extra om in die uren mee te kunnen spelen.

Tennislessen: OM LES TE KRIJGEN OP DE BANEN DIEN JE LID TE ZIJN VAN TVR. Voor meer informatie over Tennislessen zie deze website of op www.tennisschoolfirstpoint.nl. Let op: aanmeldingen voor tennislessen geschiedt ALLEEN via Tennisschool Firstpoint.

GEEN LID?
Ben je geen lid, maar ken je wel iemand die lid is? Dan kun je meegenomen worden als introducé(e). Het tarief voor een introducé(e) bedraagt € 6.00. Laat het lid van TVR altijd bij de reservering van de baan vermelden dat er een introducé(e) meekomt. Je kunt als niet-lid NIET online reserveren. Je kunt alleen op de dag van spelen zelf een baan boeken door te bellen met 020 – 6461515 of door langs te komen. Reserveringen per mail worden NIET behandeld.

Externe baanhuur voor mensen die geen lid zijn en geen introducé(e): € 16.00 per uur.

 

BANKGEGEVENS TVR: NL74 INGB 0005075959 TNV Tennisvereniging Rivierenbuurt

 

 

 

(c) TVR Amsterdam