De club is vanaf 1 maart 19.00 uur weer geopend! Lees hieronder alle info!

Beste tennissers!

Het is bijna zover: Vanaf vrijdagavond 1 maart 19.00 uur zijn we weer de gehele week geopend!
En goed nieuws. We hebben er hard aan gewerkt en … onze nieuwe website www.tvramsterdam.nl is live! Het is dus een heel nieuw webadres met allerlei nieuwe snufjes gekoppeld aan een clubApp. Kortom, TVR is klaar voor de toekomst.

BELANGRIJKE DATA
Algemene Ledenvergadering donderdag 28 maart vanaf 20.00 uur.
Openingstoernooi (Het ‘ oud ontmoet nieuw toernooi’) Zondag 7 april vanaf 09.30 uur.
Openingsfeest op zaterdag 30 maart vanaf 20.00 uur tot in de kleine uurtjes.

De rest van de toernooi data staan vermeld op de nieuwe website
www.tvramsterdam.nl in het hoofdmenu onder het kopje ‘toernooien’.

CLUBPAS
Dit jaar tennissen we alleen nog met een geldige geregistreerde clubcard zodat al onze clubleden achter de bar niet voor politie agent hoeven te spelen.
De clubpas van vorig jaar is gewoon weer geldig en ook dit jaar krijg je 10% korting op je barbestelling! … Alles wordt duurder in het leven behalve TVR!
Als er nog saldo op je clubcard staat dan kan je dat natuurlijk nog gewoon gebruiken. Mocht je nog geen clubpas gehad hebben vorig jaar dan kun je jouw clubpas alleen ophalen op:
vrijdagavond 1 maart van 19 tot 21 uur
zaterdagochtend 2 maart van 10 tot 12 uur
zondagmiddag 10 maart van 15 tot 17 uur

Op deze tijdstippen helpen we je bovendien met het aanmelden van de clubcard.
Als je je clubpas kwijt bent dan kun je tegen betaling van € 2,50 een nieuwe krijgen en mogelijk overgebleven saldo laten overschrijven naar je nieuwe kaart.

CONTANTE BETALING EN BARBONNEN
Vanwege het feit dat bijna alle clubleden een bardienst gaan draaien is het administratief te ingewikkeld om nog contant te betalen in ons clubhuis. Ook is het om die reden niet meer mogelijk om op rekening te consumeren. Alle consumpties kunnen direct bij bestelling afgerekend worden met clubcard met 10 procent korting of met een PIN-pas. Gaat zeer snel, simpel en efficiënt en is makkelijk voor degene die achter de bar staat.

IEDEREEN KRIJGT EEN PERSOONLIJKE NIEUWE INLOG VOOR DE CLUB
We zijn overgegaan op een helemaal nieuw administratiesysteem dat ondersteunt wordt door de KNLTB. Je krijgt daarom aansluitend aan deze nieuwsbrief een uitnodiging per mail met een persoonlijk clublidnummer. Na het invoeren van een nieuw wachtwoord kun je vervolgens op de nieuwe website inloggen op je persoonlijke pagina (‘mijn club’ helemaal rechtsboven op de website)
Het is ook mogelijk om onze clubApp te downloaden waarin je alles kunt beheren zoals bijvoorbeeld een bardienst plannen, een tennismaatje zoeken binnen de club en een baan reserveren (Belangrijk: Na downloaden van de app staan we in de lijst van KNLTB clubs genoemd onder de zoekterm ‘ TVR ’).

VRIJWILLIGERSSYSTEEM WORDT WEDERDIENSTSYSTEEM
Er is een nieuw vrijwilligerssysteem gekomen waarbij ieder lid tussen de 17 en 70 jaar een wederdienst voor de club dient te verrichten dit seizoen. Na ingelogd te zijn rechtsboven op de website bij ‘mijn club’ is het mogelijk om jezelf aan te melden voor een bardienst in de bardienstplanner.
Donateurs en mensen onder de 17 en boven de 70 zijn dus gevrijwaard van het betalen van de borg en het verrichten van een wederdienst. Het mag echter wel natuurlijk. Graag zelfs! Stuur dan even een mailtje naar barcommissie@tvramsterdam.nl .

BARDIENSTEN VOOR DE KOMENDE DRIE MAANDEN
Alleen de eerste drie maanden van de bardienstenkalender zijn nu geopend, omdat we zoals jullie zullen begrijpen, al direct barmedewerkers nodig hebben. Bij iedereen wordt rond 1 maart de contributie geïncasseerd INCLUSIEF de borg voor deze wederdienst, die €50,- bedraagt.
Aan het einde van de maand waarin je jouw wederdienst verricht hebt, wordt deze borg weer terugbetaald naar jouw rekeningnummer. Wil je dus snel je borg terug, dan kun je je nu meteen opgeven voor de komende weken. Graag zelfs!
Op de dienstenkalender op de nieuwe website staan de dagen en tijdvakken waar je uit kunt kiezen. Zodra de eerste maanden gevuld zijn, is het mogelijk om je voor de rest van het seizoen in te schrijven. De dienstenkalender is in te zien nadat je hebt ingelogd in je privé omgeving. (‘mijn club’ rechtsboven op de website)

ANDERE DIENSTEN DAN BARDIENST
Je kunt je ook aanmelden voor een andere wederdienst dan een bardienst. Deze staan allemaal op www.tvramsterdam.nl in de vorm van commissies. Kies bijvoorbeeld voor de toernooicommissie om met anderen samen een toernooi te organiseren. Of je kunt je aanmelden voor de jeugdcommissie om de jeugddag te organiseren of te helpen bedenken wat er nog meer leuk is voor de jeugd. Je kunt onderhoudsklusjes verrichten, etc etc. Jezelf voor een commissie aanmelden is simpel;
Ga hiervoor in het hoofdmenu op de website naar ‘wederdienst’ en klik op ‘commissies’ . Bij elke activiteit staat een speciaal emailadres vermeld. Zet in de mail voor welke specifieke activiteit jouw aanmelding is. (stuur bijvoorbeeld naar toernooicommissie@tvramsterdam.nl dat je wil meehelpen om het Round Robin toernooi te organiseren)

EXTRA DIENSTEN DRAAIEN VOOR € 50,-
Er zullen onverhoopt toch mensen niet kunnen of ziek worden op de dag van hun bardienst. Dat kan uiteraard gebeuren. Hiervoor willen we een reservelijstje van mensen maken die het leuk vinden om vaker dan 1x een bardienst te draaien. Uiteraard krijgt dan de vrijwilliger die de dienst overneemt, de 50 euro van diegene die zou moeten staan. Dit moet echter zelf onderhands geregeld worden, omdat het anders voor het bestuur een complete dagtaak zou zijn met administratie en overboekingen … en het bestuur heeft al heel veel andere taken. Degene die zich ingeschreven had, krijgt dan gewoon zoals ieder ander aan het einde van de maand voor de geleverde dienst de borg terug. Let op: er is wel een maximum van vier extra diensten per seizoen. Je kunt je opgeven voor deze extra diensten via barcommissie@tvramsterdam.nl of ga op de website naar ‘wederdienst’ en klik vervolgens op ‘bardienst’ en ‘ik wil extra bardiensten draaien’.

NIEUWE BESTUURSLEDEN
Het bestuur is heel erg blij te kunnen melden dat er zich drie nieuwe mensen voor een bestuursfunctie hebben gemeld na onze oproepen. Het bestuur beveelt van harte Moniek Snuverink als penningmeester en Jonathan Maurits als secretaris aan. Beiden hebben veel ervaring in deze bestuursfuncties en zijn een enorme aanwinst voor het bestuur. Het derde bestuurslid dat het huidige bestuur wil voordragen is Sena Alaeikhanehshir. Naast Jan Willem en Marianne zal Gilbert Koskamp ons bestuur namelijk ook verlaten na vele jaren van enorm waardevol werk voor de club (denk alleen al aan een geheel vernieuwde kantine bijvoorbeeld!).
Op de ALV van 28 maart zullen de leden hun toestemming kunnen geven en zal de bestuurswisseling plaatsvinden. Leden kunnen ook zelf iemand voordragen. Wat daar voor nodig is, is te lezen in de uitnodiging die voor de ALV verstuurd zal worden.

Wij wensen iedereen een super sportief, lekker warm en beregezellig seizoen toe !

Bestuur TVR

(c) TVR Amsterdam